Mieke

Mieke Mieke Gijs zingt al sinds ze twaalf is, het is haar passie! Ze werd door Pierre Kartner ontdekt tijdens een voorstelling van de Vade...

Mieke
Mieke Gijs zingt al sinds ze twaalf is, het is haar passie! Ze werd door Pierre Kartner ontdekt tijdens een voorstelling van de Vader Abraham Show en stapte zo in de jaren 70 de muziekwereld binnen. Niet lang daarna neemt ze een duet op met haar ontdekker die beter bekend staat als zanger, componist-tekstschrijver en producer Vader Abraham.


Op haar indrukwekkende repertoire staan ondertussen liedjes als ‘Wat een prachtige dag’, ‘Een kind zonder moeder’, ‘Mijn beste vriendin’, ‘Zomertijd’, ‘Charlie Chaplin’, ‘Vlinders in je buik’, ‘Laat me alleen’, ‘Voor altijd samen’, ‘Zoiets als liefde’, ‘In een wereld zonder jou’, ‘Daarom stuur ik jou een engel’, Boom bang-a-bang’, ‘Jij bent de liefde van mijn leven’, ‘Eenzaam zonder jou’ en ‘Naar het sterrenlicht’.
Behalve in Vlaanderen is Mieke ook bekend in Nederland. Ze heeft al opgetreden met prominente artiesten als Freddy Breck, Vader Abraham, Liliane Saint-Pierre, Dennie Christian en Voice Male.

Anno 2012 is er het album ‘Ik zal er altijd voor je zijn’. In 2013 scoort ze hoog in Vlaanderen en Nederland met een duet met Luc Van Meeuwen: Samen kunnen wij de wereld aan.

Soortgelijk

Wie is wie 15727630150462275

Een reactie posten

emo-but-icon

Follow Us

Toppers

Recent

Reacties

item