Garry Hager

Iedereen kent Garry Hagger. De man met een dijk van een stem! Gert Vanderhaeghe is zijn echte naam, ‘Het allermooiste’ is waarschijnlijk ...

Iedereen kent Garry Hagger. De man met een dijk van een stem!
Gert Vanderhaeghe is zijn echte naam, ‘Het allermooiste’ is waarschijnlijk zijn bekendste nummer. Het is een vertaling van het lied ‘This is the moment’ van René Froger waarmee Garry Hagger in 1995 deelnam aan de Soundmixshow op televisiezender VTM en prompt tweede werd in de finale. Garry’s vertaling werd nadien een nummer 1 hit in Vlaanderen.
Zijn muziekcarrière startte echter al veel eerder. In 1983 nam hij zijn eerste single op, werd zanger bij een big band, zanger-gitarist bij een dansorkest, haalde in 1996 de finale door deelname aan De Goude Zeemeermin met ‘Dat ik van je hou’. En ook vandaag is hij nog steeds een geliefde Vlaamse zanger.
‘Als de zon verschijnt’, ‘Copacabana’, ‘I’ll never fall in love agian’, ‘The Summerwind’, ‘I will choose you’, ‘Ik heb de hele nacht liggen dromen’, ‘Zonder jou’, ‘Nooit echt alleen’, ‘Was je nu maar hier’.

Van podium naar podium, het publiek nog steeds verassend met zijn live-presentaties zingt hij country, romantische nummers, samen met een live-orkest of nummers van een klassiek wereldrepertoire. Garry Hagger kan het allemaal en zorgt voor feest!

Soortgelijk

Wie is wie 3155348973918500547

Een reactie posten

emo-but-icon

Follow Us

Toppers

Recent

Reacties

item