Blog 2: De trip naar het paradijs

Reisleider Guy Vrijdag 11 oktober om 15 stipt aangekomen in Zaventem. Het was ontzettend druk op onze nationale luchthaven. Maar als ...


Reisleider Guy
Vrijdag 11 oktober om 15 stipt aangekomen in Zaventem. Het was ontzettend druk op onze nationale luchthaven. Maar als snel liepen we onze sympathieke reisbegeleider Guido (Guy voor de vrienden) van Project Reizen tegen het lijf. Aan de balie van RTV kregen we een RTV-klakse, een exemplaar van Het Laatste Nieuws, een reistas en het programma van de week. Daarna gingen we even schuifelen aan de check-in en liepen we ons Zsofi tegen het nog bevalligere lijf. Zij was nog druk in de weer met een micro om de vele RTV-kijkers die meewaren enkele vragen te stellen. Een item voor het avondnieuws van RTV mocht immers niet ontbreken. Respect voor onze cameraman Lennert (Lenny voor de vrienden) die vanaf nu onafgebroken met een camera van 15 kg op zijn schouder moet rondlopen. Go go go Lenny!

RTV crew
Na een beetje slenteren langs de tax free shops, ging het richting ‘gate’ waar ook zangeres Mieke ongeduldig stond te wachten. Garry Hagger was echter vermist. Ik heb hem overal gezocht: aan de Jetair balie, de receptie, op de transportband, in de toiletten, ... Nergens te vinden. Achteraf wist de Guy me te vertellen dat onze Vlaamse zanger pas later kwam afgereisd, omdat hij nog optredens heeft in het weekend. Druk bezette mens, die handige Garry!

maaltijd in vliegtuig
Nog even een fotootje met de aanwezige RTV crew, de Guy en Mieke en dan stapten we op ons blauwe Jetair vliegtuig. Ik zat naast Marieke en ‘den Dré’. Een geweldig koppel dat met deze uitstap niet aan zijn proefstuk toe was. Ze vertelden vrolijk over al hun reizen die ze reeds gemaakt hadden en over Van Hool, waar den Dré werkte. Straf hoe je op 2u30 iemands leven helemaal leert kennen. Want zo lang duurde onze (overigens geweldig mooie) vlucht. Onderweg, ‘onderlucht’ is dat eigenlijk kregen we ook nog een heerlijke maaltijd geserveerd: kip met pasta, tomaatjes en pesto. Lekker...!


Dankzij het fijne gezelschap, het fantastische eten en de lieve (en knappe) stewardessen vlogen die 2u30 voorbij. De piloot landde het vliegtuig op vakkundige wijze en iedereen begon te applaudiseren. “Het is hier zo’n 25° en het weer voor de komende dagen ziet er goed uit! Vanwege de hele Jetair crew wens ik u een aangename reis”. En met die legendarische woorden stapten we het paradijs binnen. Een verfrissend briesje leidde ons tot naar de bus die ons bracht naar het immens prachtige Marco Polo RIU hotel in Hammamet.
Room with a view

We mochten nog aanschuiven aan het rijkelijk gevulde buffet en aten onze buiken mooi rond want morgen zaterdag staat onze eerste excursie op het programma: retteketetteketet, naar het centrum van Hammamet :-)!

In onze geweldig mooie hotelkamer ben ik als een roos in slaap gevallen. Maar niet voordat ik nog even op mijn balkon van het fenomenale uitzicht heb genoten. Dat noem ik nog eens ‘a room with a view’!

                                                                                                                         Mr. Juust?!

Soortgelijk

Foto's 5854746898383727251

Een reactie posten

emo-but-icon

Follow Us

Toppers

Recent

Reacties

item