De omgeving

Hammamet - Tunesië  Tunesië, gelegen in Noord-Afrika, is een betoverend land met kleurrijke tradities en eeuwenoude steden. Aan cultuur g...

Hammamet - Tunesië 
Tunesië, gelegen in Noord-Afrika, is een betoverend land met kleurrijke tradities en eeuwenoude steden. Aan cultuur geen gebrek, onder andere door de best bewaarde archeologische sites El Djem met het amfitheater en Karthago. Het land grenst aan Algerije, Libië en de Middellandse Zee. De hoofdstad is Tunis. Je kan hier gevarieerde landschappen vinden, gaande van woestijn in de Sahara in het zuiden tot bossen in het noorden.
Het bezichtigen van zandwoestijnen, oases en berberdorpjes in het verrassende binnenland loont zeker de moeite. Bovendien is het gezellig shoppen in de soeks (typisch drukbezochte winkelstraten).
De kilometerslange fijne zandstranden liggen langs de kust van Hammamet en maken van deze plaats terecht een populaire vakantiebestemming. In oktober bedraagt de gemiddelde dagtemperatuur er 29° C en de gemiddelde temperatuur van het zeewater bedraagt dan 26° C. Volop genieten van zon, zee en strand!


Soortgelijk

Foto's 3417532467560979684

Een reactie posten

emo-but-icon

Follow Us

Toppers

Recent

Reacties

item